Varastohotellissa asiointi on helppoa ja vaivatonta myös yritysedustajille.

Varastohotelli sopii mukautuvasti yritysten, esimerkiksi tuote-edustajien tarpeeseen erinomaisesti! Yrityksille tarjoamme paketin vastaanottopalvelua ilman lisäkustannuksia. Kun yrityksenne tilaamat tavarat saapuvat, laitamme ne varastoonne tai tavaran vastaanottovarastoomme sekä ilmoitamme siitä teille soittaen tai tekstiviestitse. Pystymme myös mukautumaan yrityksenne tarpeiden muuttumiseen nopeallakin aikataululla esimerkiksi varaston vaihdon tai muokkauksen suhteen.

Mikäli tarvitset tavaran kuljetukseen apua löytyy palvelu saman katon alta. Kuljetuksista ja yritysmuutoista vastaa M&M Muuttopalvelut joka pitää huolen siitä, että tavarasi liikkuvat tehokkasti, mutta turvallisesti uuteen osoitteeseen. Tutustu muuttopalveluihimme tai ilmoita kuljetustarpeistasi varaston varauksen yhteydessä.

Miksi yritysten tulisi valita juuri M&M Varastohotelli:

  • Varastomme sijaitsee Turun ytimen läheisyydessä, maatason yläpuolella samassa kerroksessa käynnin kanssa. Käynti onnistuu niin henkilö-kuin-pakettiautolla joka päivä klo 05-23. Varastossa on sadekatoksella varustettu lastauslaituri sekä aulassa on riittävän väljät tilat jotta tilausten tuonti sekä kulku tiloihimme on nopeaa ja vaivatonta.
  • Varastohotellimme suunnittelussa on huomioitu yritysasiakkaiden tarpeet. Varastomme ovat suunniteltu muokattaviksi sekä tilamme ovat tarpeeksi leveitä isompienkin kuormien käsittelemiseen sekä kuljetukseen.
  • Sinua palvelee henkilökohtaisesti paikallinen, ammattitaitoinen sekä kokenut henkilöstö joka ymmärtää myös yritysten tarpeet. Niin varastojen vaihdot, väliseinien poistot kuin myös hyllyjen hankinta onnistuu mutkattomasti.
  • Panostamme turvallisuuteen. Varastohotellilla on hyvät kameravalvonta, kulunvalvonta sekä hälytinjärjestelmät. Lisäksi meillä on  sopimus vartiointiliikkeen kanssa ja jatkuva monitorointi tuhoeläinten varalle.
  • Olette hyvässä seurassa, yritys tarkastaa asiakkaan luottotiedot ennen sopimuksen tekoa.

Lisää syitä ja huomioitavaa varaston vuokraajalle löytyy täältä.

Kerro tarpeestasi ja pyydä tarjous!