Varastohotellissa voi säilyttää esimerkiksi harrastetavaroita.

Varastohotelli sopii yksityisasiakkaidemme tarpeisiin! Olipa esimerkiksi kyseessä muutto toiselle paikkakunnalle opiskelujen perässä, kodin remontti tai vaikkapa säilytystilan tarve harrastetavaroiden säilytykseen, tilamme sopivat erinomaisesti eri elämäntilanteiden mukanaan tuomiin pienvarastointitarpeisiin.

Varastoinnin lisäksi tarjoamme tavaroidesi kuljetuksen sekä kotimuutot. Näistä vastaa M&M Muuttopalvelut joka pitää huolen siitä, että tavarasi liikkuvat vaivatta kodista toiseen tai väliaikaiseen varastointiin. Tutustu muuttopalveluihimme tai ilmoita kuljetustarpeistasi varaston varauksen yhteydessä.

Miksi valita juuri M&M Varastohotelli:

  • Varastomme sijaitsee maatason yläpuolella samassa kerroksessa käynnin kanssa. Käynti onnistuu niin henkilö- kuin pakettiautolla joka päivä klo 05-23. Varastossa on sadekatoksella varustettu lastauslaituri ja aulassa on riittävän väljät tilat.
  • Tilamme ovat hotellimaisen laadukkaita! Varastojen läpi ei kulje sadevesi- tai viemäriputkia. Varastot ovat kolme metriä korkeita, hengittäviä umpivarastoja joissa on tukeva katto. Tilamme on hyvin ilmastoitu sekä tasalämpöinen.
  • Sinua palvelee henkilökohtaisesti paikallinen, ammattitaitoinen sekä kokenut henkilöstö.
  • Arjen aarteesi ovat meillä turvassa. Varastohotellissa on hyvät kameravalvonta, kulunvalvonta sekä hälytinjärjestelmät. Lisäksi meillä on sopimus vartiointiliikkeen kanssa ja jatkuva monitorointi tuhoeläinten varalle.
  • Olet hyvässä seurassa, yritys tarkastaa asiakkaan luottotiedot ennen sopimuksen tekoa.

Lisää syitä ja huomioitavaa varaston vuokraajalle löytyy täältä.

Tee varaus tai kysy lisätietoja.