Pitkän linjan muuttoalan perheyrittäjät Mikael ja Matti Niemi.

Näin M&M Varastohotelli sai alkunsa

Pitkän linjan muuttoalan perheyrittäjät Matti ja Mikael Niemi kuljettivat yli 30 vuotisen uransa aika asiakkaidensa tavaroita myös varastoitavaksi eri pienvarastoyrityksiin. Tällöin he huomasivat paljon puutteita nykyisissä pienvarastoalan yrityksissä. Ei ollut lastauslaituria ja purkuvuoroa joutui odottamaan sisäänkäynnillä pitkään. Varastotilat olivat usein matalia ja varastot verkkovarastoja tai niihin joutui kuljettamaan tavaraa portaiden tai hissin kautta. Tämä hidasti ja vaikeutti tavaroiden siirtoa joka aiheutti asiakkaille tarpeettomia lisäkustannuksia.

Varastoissa kulki myös usein viemäri- ja ilmastointiputkia jotka haittasivat tavaroiden varastointia. Varastot saattoivat myös sijaita maatason alapuolella ja olla ilmastoinniltaan heikkoja mikä ilmeni tunkkaisena kellarin hajuna. Myös asiakkailta kuului ikävää palautetta vesi yms. vahingoista.

Niemet halusivat tarjota asiakkaille parempia pienvarastopalveluja Turussa. Tähän tarjoutui oiva mahdollisuus kun Iso-Heikkiläntie 8:ssa vuonna 2020 vapautui pienvarastokäytössä jo 1990-luvulla ollut tila.

Paikka täytti kaikki asetetut kriteerit pienvarastoinnille.

  • Maatason yläpuolella
  • Riittävä korkeus
  • Sadekatolliset lastauslaiturit (kuorma-autoille)
  • Hyvä ilmastointi
  • Erinomainen sijainti Turun keskustan läheisyydessä

Tilat saneerattiin ensiluokkaiseen kuntoon vuoden 2021 aikana. Tiloihin rakennettiin teräksisiä pienvarastoja yhdestä neliöstä ylöspäin. Lisäksi varastojen koon muunneltavuuteen kiinnitettiin huomiota.

Kerromme mielellämme lisää tarinastamme!