Monesti tavarat mahtuvat pienempään tilaan mitä luulisi.

Varastohotellimme suunnittelussa on huomioitu niin yksityis- kuin yritysasiakkaiden tarpeet. Varastomme ovat suunniteltu muokattaviksi sekä tilamme ovat tarpeeksi leveitä isompienkin kuormien käsittelemiseen sekä kuljetukseen.

Tilat ja kulku

Varastomme sijaitsee maatason yläpuolella samassa kerroksessa käynnin kanssa. Käynti onnistuu niin henkilö- kuin pakettiautolla joka päivä klo 05-23. Tiloihimme kuuluu sadekatoksella varustettu lastauslaituri sekä aulassa on riittävän väljät tilat. Pienvarastomme ovat hotellimaisen laadukkaita! Varastojen läpi ei kulje sadevesi – tai muita viemäriputkia. Varastot ovat kolme metriä korkeita, hengittäviä umpivarastoja joissa on verkkokorotus sekä tukeva katto. Tilamme on hyvin ilmastoitu sekä tasalämpöinen ympäri vuoden.

Tavaroiden kuljettaminen varastoitavaksi voi joskus olla hankalaa ja sen takia tarjoamme myös kuljetuspalveluita. M&M Muuttopalvelut hoitaa muuton, kuljetuksen ja tavaroidesi varastoinnin ilman, että sinun tarvitsee rehkiä. Tutustu muuttopalveluihimme tai ilmoita kuljetustarpeistasi varaston varauksen yhteydessä.

Varastojemme modulaarisuus mahdollistaa suuremmatkin koot.

Hinnasto

Ohessa esimerkkejä pienvarastojemme hinnoista. Meiltä löytyy pienvarastoja aina 1m2 lähtien. Varastomme ovat umpivarastoja joissa on 20cm verkkokatto-ja-korotus. Rakennesuunnittelu mahdollistaa tavaroiden pysymisen hyvänä ilmanvaihdon ansiosta. Varastomme ovat myös kolme metriä korkeita, joten mikäli irtaimistoanne saa pakattua pystyyn tai päällekkäin mahtuu se yllättävän pieneen tilaan.
Tilantarpeen pystyy kuitenkin aina arvioimaan parhaiten paikanpäällä. Tällöin vältytään liian suuren tai pienen varaston vuokraamiselta.
Varastomme ovat modulaarisia joten niiden kokoa ja muotoa voi muokata asiakkaan tarpeisiin. !

Uudelle asiakkaalle meillä on 2kk -50% kampanja alennus !

 

1,5m² – 22,50€/kk (sisältää. 2kk-50%)

2m² – 27,50€/kk (sisältää. 2kk-50%)

3m² – 37,50€/kk (sisältää. 2kk-50%)

5m² – 57,50€/kk (sisältää. 2kk-50%)

6m² ja suuremmat – kysy tarjous

> 10m² – Ota yhteyttä

Sekä paljon muita kokoja edellämainittujen lisäksi.

Tutustu varastohotelliin paikanpäällä.